Belangrijke mededeling: Reeks Patrimonium

Vanaf 2014 wordt de reeks Patrimonium met vernieuwd elan uitgegeven door die Keure Professional Publishing. De volgende editie verschijnt in het najaar van 2014 en wordt in december 2014 ondersteund door twee studieavonden in Hasselt en in Brugge.

Patrimonium (eds. Walter Pintens en Charlotte Declerck) geeft een jaarlijkse stand van zaken van het familiaal vermogensrecht, met aandacht voor de relevante fiscale bepalingen.

De reeks koppelt wetenschappelijk gehalte aan praktische bruikbaarheid. De vaste jaarlijkse edities gekoppeld aan twee studiedagen, bieden practici een sterke houvast. Daarom kan de reeks op een zeer grote belangstelling rekenen.

Herabonneren is noodzakelijk en kan meteen. Gelieve uw gegevens (naam, facturatie- en leveringsadres) zo snel mogelijk aan onze abonnementendienst te bezorgen. Op die manier kan uw bestaand abonnement zonder onderbreking worden verdergezet. Bestaande abonnees genieten een speciale korting van 20 %: € 110 € 88

abonnementen@diekeure.be - Fax: 050/47 12 97 - Telefoon: 050/33 51 54

Mail uw gegevens meteen door naar abonnementen@diekeure.be om geen enkele editie te missen.

 


 

 Meerderjarige beschermde personen

Mbp Dit boek bevat naast grondige rechtsgeleerde bijdragen ook modellen en de gecoördineerde wettekst. Het vormt aldus een referentiewerk dat als basis kan dienen om de nieuwe beschermingsregels in overeenstemming met de bedoeling van de wetgever toe te passen.

> Klik hier om verder te gaan

 

 


 

Nieuwe publicaties

Benieuwd naar alle nieuwe boeken van die Keure? Klik hier.

 


 

 Actualiteit

RSS Feed Widget

 

 

Zoeken


Nieuwsbrief

dieKeureBE_Blog

Vraag bij bestelling

Jurisquare


Registreren Paswoord vergeten?