50 jaar jeugdbeschermingsrecht

Naar aanleiding van 50 jaar jeugdbescherming; 30 jaar jeugdbijstand en 1(1) jaar integrale jeugdhulp organiseert het Instituut voor Sociaal Recht (ISR) & het Leuvens Instituut voor Criminologie (LINC) de studiedag '50 Jaar Jeugdbeschermingsrecht". Deelnemers aan de studiedag kunnen voordelig intekenen op het nieuwe 'Handboek Jeugdbeschermingsrecht' van Johan Put. 
Klik hier voor meer informatie.

Uw abonnementen

De afgelopen maanden werd het faillissement uitgesproken van tijdschrift- en boekhandelaars Story Scientia, Swets & Zeitlinger en Jongbloed Juridische Boekhandel.

Liepen uw abonnementen op boekenreeksen of tijdschriften via een van deze bedrijven? Contacteer ons zo snel mogelijk om uw abonnementen over te zetten. Dit gebeurt niet automatisch. We zorgen graag voor een oplossing op uw maat. Eveline Vandebourry helpt u graag verder  via abonnementen@diekeure.be  of 050/47 12 97. 

 

Toekenning van de TSR-prijs 'Juan Luis Vives' 2015Marianne Thyssen

maandag 4 mei 2015 om 17u30 in Hogeschool VIVES, campus Brugge

→ Gastspreker: Europees Commissaris Marianne Thyssen, De sociale agenda van de nieuwe Europese Commissie

→ Download het inschrijvingsformulier

 

 

 

die Keure auteurs vallen in de prijzenwinnaar van de Raymond Derine prijs

Op 13 december ontving Annekatrien Lenaerts de Raymond Derine prijs voor haar proefschrift Fraus omnia corrumpit in het privaatrecht. Jinske Verhellen kreeg een eervolle vermelding en een oorkonde van de jury voor haar proefschrift rond het Belgisch wetboek IPR in familiezaken. Lees er meer over op de blog.

 

 Prijs 40-jarig bestaan vzw Limburgs Rechtsleven

Doe mee aan de wedstrijdSinds zijn lancering in 1975 heeft het tijdschrift Limburgs Rechtsleven een vaste plaats verworven binnen de juridische wereld en het bedrijfsleven. Om het 40-jarig bestaan van de vzw te vieren door een prijs toe te kennen aan een in Limburg gedomicilieerde of gevestigde jurist of student voor de publicatie van een artikel met een bijzondere betekenis voor de rechtspraktijk of een noot onder een vonnis of arrest in een geding dat initieel aanhangig werd gemaakt voor een Limburgse rechtsmacht. 
Klik hier voor het wedstrijdreglement en meer informatie.

Nieuwe publicaties

Benieuwd naar alle nieuwe boeken van die Keure? Klik hier.

 Actualiteit

RSS Feed Widget

 

 

  • Nieuw Nieuw
  • Nieuw Nieuw
  • Een gratis inspiratiegids Een gratis inspiratiegids
  • Volg die Keure op LinkedIn Volg die Keure op LinkedIn
    

ZoekenRegistreren Paswoord vergeten?