Teken in op "Bedankt voor het vertrouwen"

Bedankt voor het vertrouwenOp 1 maart 2016 geeft Johan De Leenheer na 6 jaar de fakkel door als voorzitter van de Federatie Vrije Beroepen. In het Liber Amicorum "Bedankt voor het vertrouwen" brengen 23 auteurs (een selectie van prominente politici, experts, medewerkers en relaties) hulde aan hem met een inhoudelijke bijdrage over hun visie op de toekomst van het vrije beroep. Onder andere Koen Geens (minister van Justitie) en Kris Peeters (minister van Werk en Economie), Ivan Verougstraete (voormalig Hof van Cassatie-voorzitter), prof. Bernard Tilleman (Decaan Rechtsfaculteit KULeuven) en Jan Sap (Secretaris-Generaal van de Federatie Vrije Beroepen) penden hun ideeën neer.

> Bestel uw exemplaar van Bedankt voor het vertrouwen.
 

die Keure neemt tijdschrift M&L over

Al 34 jaargangen is M&L, uitgegeven door het agentschap Onroerend erfgoed, hét referentietijdschrift om kennis te maken met de wereld van monumenten, landschappen, archeologie en erfgoedzorg in Vlaanderen. Vanaf 1 januari 2016 zal die Keure het tijdschrift verder uitgeven.

> Lees meer over deze overname.

> Neem een abonnement op dit tijdschrift.

 

Minister Koen Geens enthousiast over nieuwe publicatie "Tweehonderd jaar justitie"

Koen Geens en Koen Lenaerts buigen zich over de nieuwe publicatie

Op 9 oktober stelden Margo De Koster, Dirk Heirbaut en Xavier Rousseaux in aanwezigheid van onder andere minister Koen Geens “Tweehonderd jaar justitie / Deux siècles de justice” voor aan het grote publiek.

In zijn wekelijkse nieuwsbrief blikt Koen Geens terug op deze boekvoorstelling.
> Lees verder

 

 "Hebben we wel wetgeving nodig over veiligheid en gezondheid op het werk?"

Jan Buelens geeft zijn mening in Knack: 'De voorstanders van administratieve vereenvoudiging zullen zeggen dat ze "uiteraard" niet de hele wetgeving overboord willen gooien', schrijft Jan Buelens van Tripalium. 'Maar waar begint het en waar eindigt het?'

Klik hier voor het artikel

Meer informatie over het boek Welzijn op het werk

Uw abonnementen

De afgelopen maanden werd het faillissement uitgesproken van tijdschrift- en boekhandelaars Story Scientia, Swets & Zeitlinger en Jongbloed Juridische Boekhandel.

Liepen uw abonnementen op boekenreeksen of tijdschriften via een van deze bedrijven? Contacteer ons zo snel mogelijk om uw abonnementen over te zetten. Dit gebeurt niet automatisch. We zorgen graag voor een oplossing op uw maat. Eveline Vandebourry helpt u graag verder  via abonnementen@diekeure.be  of 050/47 12 97. 

Nieuwe publicaties

Benieuwd naar alle nieuwe boeken van die Keure? Klik hier.

Actualiteit

RSS Feed Widget

 

 

  • Nieuw Nieuw
  • Nieuw Nieuw
    

ZoekenRegistreren Paswoord vergeten?