Actualia Familierecht - 2 studiedagen 

Studiedagen KULAK en UHasseltHet familierecht ondergaat opnieuw grondige wijzigingen als gevolg van nieuwe wetgeving. Op 1 september 2014 treden zowel de wet van 30 juli 2013 betreffende de invoering van een familie- en jeugdrechtbank als de wet van 17 maart 2013 tot hervorming van de regeling inzake onbekwaamheid en tot instelling van een nieuwe beschermingsstatus die strookt met de menselijke waardigheid in werking. Kort voor de ontbinding van het parlement werden het nieuwe naamrecht (wet van 8 mei 2014) en de regeling inzake het meemoederschap (wet van 5 mei 2014) gestemd.

Tijdens twee studienamiddagen op 10/10/2014 in Hasselt en 17/10/2014 in Kortrijk brengen Prof. dr. I. Boone, Prof. dr. Ch. Declerck, Prof. dr. B. Vanlerberghe en S. Mosselmans een academische én praktijkgerichte uiteenzetting over deze actuele ontwikkelingen in het familierecht.

Alle bijdragen worden opgenomen in een boek, uitgegeven door die Keure. Wil u op de hoogte gehouden worden van dit boek? Klik hier.
 

Belangrijke mededeling: Reeks Patrimonium

Vanaf 2014 wordt de reeks Patrimonium met vernieuwd elan uitgegeven door die Keure Professional Publishing. De volgende editie verschijnt in het najaar van 2014 en wordt in december 2014 ondersteund door twee studieavonden in Hasselt en in Brugge.

Patrimonium (eds. Walter Pintens en Charlotte Declerck) geeft een jaarlijkse stand van zaken van het familiaal vermogensrecht, met aandacht voor de relevante fiscale bepalingen.

De reeks koppelt wetenschappelijk gehalte aan praktische bruikbaarheid. De vaste jaarlijkse edities gekoppeld aan twee studiedagen, bieden practici een sterke houvast. Daarom kan de reeks op een zeer grote belangstelling rekenen.

Herabonneren is noodzakelijk en kan meteen. Gelieve uw gegevens (naam, facturatie- en leveringsadres) zo snel mogelijk aan onze abonnementendienst te bezorgen. Op die manier kan uw bestaand abonnement zonder onderbreking worden verdergezet. Bestaande abonnees genieten een speciale korting van 20 %: € 110 € 88

abonnementen@diekeure.be - Fax: 050/47 12 97 - Telefoon: 050/33 51 54

Mail uw gegevens meteen door naar abonnementen@diekeure.be om geen enkele editie te missen.

 


 

 Meerderjarige beschermde personen

Mbp Dit boek bevat naast grondige rechtsgeleerde bijdragen ook modellen en de gecoördineerde wettekst. Het vormt aldus een referentiewerk dat als basis kan dienen om de nieuwe beschermingsregels in overeenstemming met de bedoeling van de wetgever toe te passen.

> Klik hier om verder te gaan

 

 


 

Nieuwe publicaties

Benieuwd naar alle nieuwe boeken van die Keure? Klik hier.

 


 

 Actualiteit

RSS Feed Widget

 

 

Zoeken


Nieuwsbrief

dieKeureBE_Blog

Vraag bij bestelling

Jurisquare


Registreren Paswoord vergeten?