Exclusief voordeel voor abonnees op het Wetboek Burgerlijk Recht 2015

een geannoteerd wetboekAbonnees op het Wetboek Burgerlijk Recht kunnen in december de digitale versie van het Wetboek Burgerlijk Recht 2015 ontvangen. Om van dit exclusieve voordeel te genieten moet u dit invulformulier invullen.

Bent u nog geen abonnee en wil u ook genieten van dit voordeel? Neem dan vandaag nog een abonnement. Het eBook wordt u dan nadien toegestuurd.

Viering 10 jaar Leerstoel professor Constant Matheeussen

MatheeussenProfessor Bernard Tilleman, decaan van de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de KU Leuven, professor Bert Demarsin, campusdecaan van de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de KU Leuven Campus Brussel en het bestuur van de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de KU Leuven hebben de eer u uit te nodigen op de Viering ter nagedachtenis van prof. Constant Matheeussen en 10 jaar Leerstoel op vrijdag 20 november 2015 in Brussel

 

Klik hier voor meer informatie.

 "Hebben we wel wetgeving nodig over veiligheid en gezondheid op het werk?"

Jan Buelens geeft zijn mening in Knack: 'De voorstanders van administratieve vereenvoudiging zullen zeggen dat ze "uiteraard" niet de hele wetgeving overboord willen gooien', schrijft Jan Buelens van Tripalium. 'Maar waar begint het en waar eindigt het?'

Klik hier voor het artikel

Meer informatie over het boek Welzijn op het werk

Uw abonnementen

De afgelopen maanden werd het faillissement uitgesproken van tijdschrift- en boekhandelaars Story Scientia, Swets & Zeitlinger en Jongbloed Juridische Boekhandel.

Liepen uw abonnementen op boekenreeksen of tijdschriften via een van deze bedrijven? Contacteer ons zo snel mogelijk om uw abonnementen over te zetten. Dit gebeurt niet automatisch. We zorgen graag voor een oplossing op uw maat. Eveline Vandebourry helpt u graag verder  via abonnementen@diekeure.be  of 050/47 12 97. 

Nieuwe publicaties

Benieuwd naar alle nieuwe boeken van die Keure? Klik hier.

Actualiteit

RSS Feed Widget

 

 

  • Nieuw Nieuw
  • Nieuw Nieuw
  • Een gratis inspiratiegids Een gratis inspiratiegids
  • Volg die Keure op LinkedIn Volg die Keure op LinkedIn
    

ZoekenRegistreren Paswoord vergeten?