Viering 40 jaar Limburgs Rechtsleven

40 jaar Limburgs Rechtsleven

VZW Limburgs Rechtsleven en de redactieraad van het tijdschrift Limburgs Rechtsleven nodigen u uit op de plechtige lustrumviering naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van het tijdschrift Limburgs Rechtsleven.

Deze viering gaat door op vrijdag 9 oktober 2015 om 17u. in het auditorium Louis Verhaegen van de UHasselt.

Klik hier voor meer informatie.

 

Exclusief voordeel voor abonnees van nieuwe Wetboek Lokale Besturen: eBook

een nieuw wetboek voor lokale besturenAbonnees op het Wetboek Lokale besturen kunnen in september de digitale versie van het Wetboek Lokale besturen 2015 ontvangen. Om van dit exclusieve voordeel te genieten moet u dit invulformulier invullen. 

Bent u nog geen abonnee en wil u ook genieten van dit voordeel? Neem dan vandaag nog een abonnement. Het eBook wordt u dan nadien toegestuurd.

Exclusief voordeel voor abonnees van Wetboek Vennootschapsrecht: eBook 

Abonnees op het Wetboek Vennootschapsrecht kunnen in september de digitale versie van het Wetboek Vennootschapsrecht 2015 ontvangen. Om van dit exclusieve voordeel te genieten moet u dit invulformulier invullen. 

Bent u nog geen abonnee en wil u ook genieten van dit voordeel? Neem dan vandaag nog een abonnement. Het eBook wordt u dan nadien toegestuurd.

Liber discipulorum André Alen

Teken in voor het Liber discipulorum André Alenop 25 september eindigt de rijkgevulde academische carrière van Prof. dr. André Alen. Om hem te huldigen bieden zijn discipelen hem een Liber discipulorum aan. De publicatie bevat 19 bijdragen rond de meest uiteenlopende aspecten van het Belgisch, Europees en vergelijkend grondwettelijk recht. 

Klik hier voor meer informatie over dit boek.

"Hebben we wel wetgeving nodig over veiligheid en gezondheid op het werk?"

Jan Buelens geeft zijn mening in Knack: 'De voorstanders van administratieve vereenvoudiging zullen zeggen dat ze "uiteraard" niet de hele wetgeving overboord willen gooien', schrijft Jan Buelens van Tripalium. 'Maar waar begint het en waar eindigt het?'

Klik hier voor het artikel

Meer informatie over het boek Welzijn op het werk

Uw abonnementen

De afgelopen maanden werd het faillissement uitgesproken van tijdschrift- en boekhandelaars Story Scientia, Swets & Zeitlinger en Jongbloed Juridische Boekhandel.

Liepen uw abonnementen op boekenreeksen of tijdschriften via een van deze bedrijven? Contacteer ons zo snel mogelijk om uw abonnementen over te zetten. Dit gebeurt niet automatisch. We zorgen graag voor een oplossing op uw maat. Eveline Vandebourry helpt u graag verder  via abonnementen@diekeure.be  of 050/47 12 97. 

 

die Keure auteurs vallen in de prijzenwinnaar van de Raymond Derine prijs

Op 13 december ontving Annekatrien Lenaerts de Raymond Derine prijs voor haar proefschrift Fraus omnia corrumpit in het privaatrecht. Jinske Verhellen kreeg een eervolle vermelding en een oorkonde van de jury voor haar proefschrift rond het Belgisch wetboek IPR in familiezaken. Lees er meer over op de blog.

 

 Prijs 40-jarig bestaan vzw Limburgs Rechtsleven

Doe mee aan de wedstrijdSinds zijn lancering in 1975 heeft het tijdschrift Limburgs Rechtsleven een vaste plaats verworven binnen de juridische wereld en het bedrijfsleven. Om het 40-jarig bestaan van de vzw te vieren door een prijs toe te kennen aan een in Limburg gedomicilieerde of gevestigde jurist of student voor de publicatie van een artikel met een bijzondere betekenis voor de rechtspraktijk of een noot onder een vonnis of arrest in een geding dat initieel aanhangig werd gemaakt voor een Limburgse rechtsmacht. 
Klik hier voor het wedstrijdreglement en meer informatie.

Nieuwe publicaties

Benieuwd naar alle nieuwe boeken van die Keure? Klik hier.

 Actualiteit

RSS Feed Widget

 

 

  • Nieuw Nieuw
  • Nieuw Nieuw
  • Een gratis inspiratiegids Een gratis inspiratiegids
  • Volg die Keure op LinkedIn Volg die Keure op LinkedIn
    

ZoekenRegistreren Paswoord vergeten?